Procountor- ja NetTikon-ohjelmiston tilaus

Tällä sivulla voit tilata Procountor- ja NetTikon-ohjelmiston. Tilauslomake allekirjoitetaan henkilökohtaisilla pankkitunnuksilla. Sopimuksen voi allekirjoittaa heti täyttämisen jälkeen tai allekirjoituskutsun voi lähettää täyttämisen jälkeen sille henkilölle, jolla on yrityksessäsi allekirjoitusoikeus. Tilauslomakkeelle merkitty yhteyshenkilö saa ilmoituksen kun tilauslomake on käsitelty (max. kolme arkipäivää).

1. Sopimuksen osapuolet ja yhteystiedot

Asiakas
 
Tilitoimisto
Täytä tämä kohta mikäli tiedät tilitoimistosi yhteystiedot. Mikäli sinulla ei ole tiedossa tilitoimistosi tietoja tai et käytä tilitoimistoa jätä kentät tyhjiksi.
En
Kyllä

2. Tilaus

Asiakas tilaa Toimittajalta kohdassa 3 valitun ohjelmiston (jäljempänä "Ohjelmisto") käyttöoikeuden ja sitoutuu sen tässä tilauksessa määritettyihin ehtoihin.

Ohjelmistoa käytetään Asiakkaan taloushallinnon hoitamiseen. Käyttäjinä voivat olla sekä Asiakkaan oma henkilöstö ja vastuuhenkilöt että Asiakkaan valtuuttama Tilitoimisto. Ohjelmiston sisältö on kulloinkin voimassaolevan Palvelunkuvauksen mukainen.

3. Tuoteversio ja laskutus

Valittu tuote
Procountor Taloushallinto
NetTikon
Tuotantokäyttöön siirtyminen
Heti
Päivämäärällä
 
 
Käytöstä laskutetaan
Asiakasta
Tilitoimistoa
Valittu paketti Valittu paketti
Valittu Starttipaketti
Lisätietoja
(kampanjatunnukset, avattavat lisäpalvelut, käyttöönottoon liittyvät toiveet, jne.)
Toimittaja
Accountor Finago Oy, y-tunnus 0836922-4, Keilaranta 8, 02150 Espoo

Allekirjoitus

Olen tutustunut tilauslomakkeen tilaus- ja sopimusehtoihin. Sopimuksen liitteet näkyvät allekirjoitussivulla. *
Lisää allekirjoittajan sähköpostiosoite ja paina "Jatka". Asiakirjan allekirjoitus tapahtuu seuraamalla ohjeita. Huomaa, että tunnistautumisvaiheessa tarvitaan henkilökohtaisia pankkitunnuksia.

Jos nimenkirjoitusoikeus on yrityksessänne jaettu useammalle henkilölle, laita kenttään ensin yhden yrityksenne nimenkirjoittajan sähköpostiosoite, jonka jälkeen hän voi välittää hänen sähköpostiinsa tulevan vahvistusviestin yrityksen toiselle nimenkirjoittajalle. Yrityksenne toinen nimenkirjoitusoikeutettu pääsee allekirjoittamaan klikkaamalla viestissä olevaa linkkiä.

Jos et itse ole nimenkirjoitusoikeutettu, laita kenttään yrityksenne nimenkirjoittajan sähköpostiosoite tai oma sähköpostiosoitteesi, jonka jälkeen voit välittää sähköpostiisi tulevan vahvistusviestin yrityksenne nimenkirjoittajalle.


Palaa    Esikatsele    Jatka