Kaupparekisterin roolitietopalvelu on teknisten ongelmien takia tällä hetkellä pois käytöstä, eikä yritysten nimenkirjoitusoikeuksia voida tarkastaa. Patentti- ja rekisterihallitus selvittää ongelmaa.
 

Ota yritysten verkkopalvelu käyttöön tekemällä asiointisopimus


Sopimuksen voi allekirjoittaa sähköisesti vain, jos allekirjoittajalla on yksin nimenkirjoitusoikeus yrityksessä. Muussa tapauksessa voit toimittaa meille tulostetun asiointisopimuksen allekirjoitettuna postitse.
1. Avaa lomake Adobe Acrobat Readeriin ja täytä pyydetyt tiedot. Lomake toimii Adobe Acrobat Reader –ohjelman versiosta 6 ylöspäin. Suosittelemme käyttämään vähintään versiota 10.
2. Lisää lomakkeelle allekirjoittajan (henkilö, jolla on nimenkirjoitusoikeus yrityksessä) sähköpostiosoite ja paina "Lähetä". Sähköpostiin toimitetaan ohjeet ja linkki sähköisen allekirjoituksen tekemiseksi.
Asiakirjan allekirjoitus tapahtuu seuraamalla ohjeita. Huomaa, että tunnistautumisvaiheessa tarvitaan henkilökohtaisia pankkitunnuksia. Allekirjoituksen jälkeen hakemus välittyy automaattisesti sopimuskäsittelijöillemme.