Oikaisupyyntö

Tätä sivua ei ole tarkoitettu tulostettavaksi suoraan www-selaimesta. Tee tulostus esikatselu painikkeen kautta.
Kortinhaltijan tiedot
Asiakasnumero löytyy luottokorttilaskun yläreunasta. Se on 8-14 merkkiä pitkä numero. E-laskuissa asiakasnumero voi olla esim. nimellä "Laskun vastaanottajan yhteystiedot" tai "Ostajan Y-tunnus".
 
Jos et löydä korttinumeroa alasvetovalikosta, ota yhteyttä kortin myöntäneeseen pankkiin.
Korttinumero näkyy kortissa, luottokorttilaskulla ennen ostotapahtumia sekä verkkopankissa.
XX XXXX    
Reklamoitavat ostotapahtumat
Vain yksi
Useampia kuin yksi

Kirjaa yksittäisen ostotapahtuman tiedot alla oleviin kenttiin. Voit vielä verkkopankkitunnistautumisen jälkeen liittää reklamaatioon myös tapahtumalistauksen, esim. laskukopion, tiliotteen tai verkkopankin tapahtumalistauksen.

Tapahtumapäivä, kuten laskulla/verkkopankissa (muodossa pp.kk.vvvv)
Veloitettu summa alkuperäisessä valuutassa, kuten laskulla/verkkopankissa

Kun reklamoitavia ostotapahtumia on useita, liitä verkkopankkitunnistautumisen jälkeen reklamaatioon tapahtumalistaus. Listaukseksi käy esim. laskukopio, tiliote tai verkkopankin tapahtumalistaus, johon olet merkinnyt reklamoitavat tapahtumat. Vaihtoehtoisesti listaa kaikkien reklamoitavien tapahtumien päivämäärät, veloittajat ja summat lomakkeen lisätietokenttään.

 
Valitse reklamaation aihe. Pyydetyt liitteet voit lisätä reklamaatioon vasta allekirjoituksen yhteydessä.
En ole tehnyt enkä valtuuttanut mainittuja/oheiseen liitteeseen merkittyjä tapahtumia. Korttini on ollut hallussani koko ajan. Kortti on nyt suljettu. (Jos korttiasi ei ole suljettu tai sulusta ei ole sovittu, ole yhteydessä oman pankkisi sulkupalveluun.)
Korttini on kadonnut/varastettu. En ole tehnyt enkä valtuuttanut mainittuja/oheiseen laskukopioon merkittyjä ostotapahtumia. Rikosilmoitus liitettävä mukaan. Tarkka selvitys kortin katoamisesta/varkaudesta lisäselvityskenttään:
Palvelu/tilaus on peruttu ja/tai olen saanut hyvityslupauksen myyjältä. Liitteenä kopio peruutusilmoituksesta ja/tai hyvitystositteesta tai liikkeeltä saadusta hyvityslupauksesta. Peruutuspäivä (muodossa pp.kk.vvvv)
En ole saanut tilaamaani tuotetta/palvelua. Olen yrittänyt selvittää asiaa liikkeen kanssa. Liitteenä tilausvahvistus sekä liikkeelle lähettämäni tiedustelu ja mahdollinen vastaus. Tarkka kuvaus tilatusta tuotteesta/palvelusta lisäselvityskenttään
Saatu tuote/palvelu ei vastaa kuvausta. Tilaus on peruttu/tuote yritetty palauttaa/palautettu. Liitteenä kopio peruutusilmoituksesta/todisteet tuotteen palautuksesta/palautusyrityksestä. Lisäselvityskenttään tarkka kuvaus tilatusta tuotteesta/palvelusta ja siitä, miten saatu tuote ei vastannut tilattua
Tilaamani tuote on tuoteväärennös. Liitteenä todisteet tuotemerkin edustajalta tai viranomaiselta, että kyseessä on tuoteväärennös. Missä tuote on tällä hetkellä?
Summa on veloitettu useampaan kertaan/olen maksanut veloituksen muulla tavoin/summa poikkeaa omasta ostotositteesta. Liitteenä liikkeeltä saatu tosite tai todiste maksusta muulla tavoin (esim. kopio voucherista/ostotositteesta/tiliotteesta).
En saanut rahaa käteisnostoautomaatilta/sain vain osan rahoista. Saatu rahamäärä:
Hotelli/autovuokraamo/muu matkailualan yritys on tehnyt kortiltani jälkiveloituksen, jota en hyväksy. Tarkka selvitys/perustelut lisäselvityskenttään.
Lisäselvitys
Listaa lisätietokenttään yksitellen tapahtumat, joita et hyväksy, mikäli et liitä niitä liitetiedostona.
Annan Netsille suostumuksen lähettää minulle sähköpostitse reklamaation käsittelyyn liittyviä viestejä, jotka saattavat sisältää pankkisalaisuuden alaista, veloitukseen liittyvää tietoa.
En anna suostumusta, joten Nets on minuun yhteydessä kirjeitse

Allekirjoitus

Lisää allekirjoittajan sähköpostiosoite ja paina "Jatka". Lisäämääsi sähköpostiosoitteeseen toimitetaan varmistuksena allekirjoituslinkki jos allekirjoitus jostain syystä keskeytyy. Huomaa, että tunnistautumisvaiheessa tarvitaan henkilökohtaisia pankkitunnuksia.


Esikatsele    Jatka