Shell Card -yrityskortti

Yhteystiedot

Laskutustiedot

suomi
ruotsi

Käytössä ajoneuvoja / Antal fordon

kpl
kpl
kpl

Korttitiedot / Kort uppgifter

kpl
- polttoaineet, AdBlue, huoltamoiden ja kahviloiden tuotteet ja palvelut sekä erikseen ilmoitettavat palvelut. Tie-, tunneli- ja lauttamaksuja Euroopassa.
kpl
- polttoaineet, AdBlue, pesut, huollot, voiteluaineet, autotarvikkeet ja -kemikaalit. Tie-, tunneli- ja lauttamaksuja Euroopassa.
kpl
- polttoaineet, AdBlue, tie-, tunneli- ja lauttamaksuja Euroopassa.
kpl
- vain diesel- ja polttoöljy Euroopassa, AdBlue.
Käyttäjän tunniste (esim. käyttäjän nimi)
ostoluokka
Haluamme korteillemme erilaiset, itsevalitut PIN -tunnusluvut. Turvallisuussyistä asiakas tilaa tässä tapauksessa kortit itse Shell Card Online -palvelun kautta. Shell Card Online -palvelun tunnukset ja kortin tilausohjeet toimitetaan asiakkaalle, kun korttisopimus on hyväksytty.
englanniksi
saksaksi
ranskaksi
Haluamme, että kaikilla tilaamillamme korteilla on kilometrikysely.
Haluamme, että kaikilla tilaamillamme korteilla on autotunnistekysely.
Haluamme saada laskumme Shell Card Online -palveluun (pdf).
Haluan, että minuun ollaan yhteydessä.
Olen kiinnostunut polttoöljyn suoratoimituksista.
Minulle saa lähettää suorapostia sähköpostilla.

Laatinut / Ifyllt av

Allekirjoitus

Lisää allekirjoittajan sähköpostiosoite ja paina "Jatka". Lisäämääsi sähköpostiosoitteeseen toimitetaan varmistuksena allekirjoituslinkki jos allekirjoitus jostain syystä keskeytyy. Huomaa, että tunnistautumisvaiheessa tarvitaan henkilökohtaisia pankkitunnuksia.

Jos nimenkirjoitusoikeus on yrityksessänne jaettu useammalle henkilölle, laita kenttään ensin yhden yrityksenne nimenkirjoittajan sähköpostiosoite, jonka jälkeen hän voi välittää hänen sähköpostiinsa tulevan vahvistusviestin yrityksen toiselle nimenkirjoittajalle. Yrityksenne toinen nimenkirjoitusoikeutettu pääsee allekirjoittamaan klikkaamalla viestissä olevaa linkkiä.

Jos et itse ole nimenkirjoitusoikeutettu, laita kenttään yrityksenne nimenkirjoittajan sähköpostiosoite tai oma sähköpostiosoitteesi, jonka jälkeen voit välittää sähköpostiisi tulevan vahvistusviestin yrityksenne nimenkirjoittajalle.