St1 Yrityskorttisopimus / St1 Företagskortavtal

suomi / finska
ruotsi / svenska
 
VERKKOLASKU / E-FAKTURERING
Tilaamme kortteja / Vi bästeller kort
kpl / antal.
Vapaa osto-oikeus: kaikki St1-/Shell- asemilla myytävät tuotteet / Kreditkort med obegränsad köprätt: alla varor och tjänster som säljs på servicestationerna.
kpl / antal.
Rajoitettu osto-oikeus: kaikki polttoaineet, pesut ja autotarvikkeet/ Kreditkort med begränsad köprätt: motordrivmedel, påfyllning av olja, spolarvätska, kylarvätska, biltvätt, vindrutetorkarblad
 
Käytössä ajoneuvoja / Antal fordon
kpl / st.
kpl / st.
kpl / st.
kpl / st.
kpl / st.
 
Ostoerittelyt / Specifikation av inköp
Ei / Nej
Kyllä / Ja
Ei / Nej
Kyllä / Ja
Siinä tapauksessa, että et halua laskussa näkyvän nimiä tai kustannuspaikkoja. Sinun ei tarvitse täyttää allaolevaa taulukkoa. Om du inte önskar att namn eller kostnadsställen anges i faktura, behöver du självfallet inte fylla i den nedanstående tabellen.

Esimerkki taulukon käytöstä / Exempel på hur tabellen fylls i:
Kortin haltijan nimi (painetaan korttiin, ei tulostu laskulle) / Kortinnehavarens namn (tryckt på kortet inte ut fakturan)
Laskutustiedot (tulostuu laskulle, ei paineta korttiin) / Faktureringsuppgifter (tryckt på fakturan inte ut kortet)
Matti Meikäläinen / Sven Svensson
Hallinto / Administration
Olen kiinnostunut polttoöljyn suoratoimituksista. / Jag är intresserad av direktleverans av bränolja.

Allekirjoitus

Lisää allekirjoittajan sähköpostiosoite ja paina "Jatka". Lisäämääsi sähköpostiosoitteeseen toimitetaan varmistuksena allekirjoituslinkki jos allekirjoitus jostain syystä keskeytyy. Huomaa, että tunnistautumisvaiheessa tarvitaan henkilökohtaisia pankkitunnuksia.

Jos nimenkirjoitusoikeus on yrityksessänne jaettu useammalle henkilölle, laita kenttään ensin yhden yrityksenne nimenkirjoittajan sähköpostiosoite, jonka jälkeen hän voi välittää hänen sähköpostiinsa tulevan vahvistusviestin yrityksen toiselle nimenkirjoittajalle. Yrityksenne toinen nimenkirjoitusoikeutettu pääsee allekirjoittamaan klikkaamalla viestissä olevaa linkkiä.

Jos et itse ole nimenkirjoitusoikeutettu, laita kenttään yrityksenne nimenkirjoittajan sähköpostiosoite tai oma sähköpostiosoitteesi, jonka jälkeen voit välittää sähköpostiisi tulevan vahvistusviestin yrityksenne nimenkirjoittajalle.